Direktlänk till inlägg 12 augusti 2003

Epoxykarma...

Av klara - 12 augusti 2003 23:02

Fimpen:
-Ska du ha en bira till?
Burken:
-Lugna dej nu jag är så jäävla trött jag menar det här jävla utanförskapet är
som nåt jävvla epoxykarma och inte faan vet jag vad det är för jävvla
historia man bär omkring men jag är så jäävla less på mina jäävla storys
om att farsan söp och slogs och morsan var en vanlig jävvla morsa som gjorde
så gott hon kunde men inte faan tyckte hon att Wiborova va gott!!!
Fimpen:
-Sätt dej ner för faan...
Burken:
-Dom fråga mej på psyket inatt om jag kunde beskriva mej själv har du hört nåt
så jäävla dum? Vet du va jag sa? Fem bokstäver sa jag. Börjar på K. Dom såg ut
som fågelholkar när jag låna ena kärringens pennjävel och skrev K-L-O-A-K på
doran. Hajaru! Jag fråga om det var nån av dom som vuxit upp med en gubbjävel
som sköt hela nätterna och slet upp dom ur sängen så fort dom somnat för
att leta råtter i mörkret. Och inte faan fick man nåt annat än Mariekex till
middag, eller hur! Va faan är det man bär med sej för jävvla historia! Man kan för
faan inget annat än supa och knarka och hassla skrot och varer. Man kan för faan
inte lägga sej under köksbordet och grina som när man var liten och morsan slog sin jävla stekpanna i farsans huve och han skrek som faan och grannarna ringde ambulansen och han åkte till sjukan och sydde igen skiten och jag fattar faan inte att han överlevde, det såg ut som han vart ute i kriget en gång i månan för morsan
blev skogstokig när hon fick grejerna och då jävvlar fick han igen så han svimma
och sket på sig och hon bara klev över gubbjäveln och koka kaffe som om
inget hade hänt. Hajaru! Dom kolla på mej och visste faan inte va dom skulle säga
men det var faan ingen av dom som hade en farsa som sprängde kassaskåp och
slogs som en jävla isbjörn det kan jag lova. Inte faan hajar dom på psyket varför
en annan fortfarande ligger i en parkjävel och glor och försöker ta reda på va faan som hände, eller hur, men du hajar du har ju hört allting förut eller hur! Allting går
för faan bara runt som i en stor jävla mugg och den här slemmiga jävvla hårloskan som vi snurrar runt på håller ju för faan på att ta slut.
You tell us sa jag. Tellus. Tell us ah men inte faan hajar dom på psyket va faan det
betyder, eller hur. Dom springer för faan bara runt i sina ekorrhjul för att ha råd å
tjacka sågspån på Ikea till sina jävvla burar och försöka få med sej nåt å gnaga på
och torka sej i arslet med. Dom har för faan inte en jävla susning om att burarna har
galler ens en gång. Det är ju världens största tragedi för faan, hajaru! Och vi kånkar
runt en massa skit i avloppen och drömmer om å göra våran grej i underjorden.
Våran grej öh man blir faan mörkrädd mitt på dan, eller hur! Inte faan kan du och
jag få till nån komedi, sikten blir ju för faan bara sämre och sämre här nere. Håll
upp fläskkotletten framför jacken får du se. Hur faan ska du och jag hitta tillbaka
när det är så jävvla mycket skit överallt! Och inte faan är det mindre skit på andra sidan heller eller hur. Där borta svälter dom för faan ihjäl som pappersdockor i
långa rader. Vet du va dom fråga inatt! Dom fråga: hur mår du? Hajaru! Och vet du
va jag sa! Jag sa: har ni tid ett par jävvla år så ska jag nog faan tala om hur jag mår era jäävla idioter. Så sa jag. Jag sa: ser ni för faan inte att jag är ett stort jäävla sopberg som måste eldas upp! Öppna spangluggarna för faan sa jag men inte faan ser dom att en annan bara är ett stort jävla svart hål. Inte faan vet väl dom hur det funkar här ute. Ska vi råna en bankjävel och köpa mat åt hela jäävla tredje världen eller! Inte faan hjälper det. I morrn ligger det lika många till nånannanstans och svälter ihjäl. Klart det finns stålar men inte till oss. Och nog faan vet du lika bra
som jag vilka som sitter på leken, eller hur. Vilken jävvla rövarhistoria. Jaa jag
kanske e lite låg idag jag vet men nu rycker vi för faan upp oss. Nu är det du och
jag som går och klipper oss och skaffar jobb hahahahahaha!
Fimpen:
-Skräms inte för faan ska du ha en bira till?
Burken:
-Det är väl klart som faan jag ska ha en bira till...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 12 mars 2016 10:35


  Nu gäller det att damma av sig vintermörkret och ta ett steg ut; ut i Ljuset, närma sig Solen. Och en dag i taget (det viktigaste först, som vanligt) kommer vi att närma oss det vi längtar efter och vill; det kanske inte kommer på en gång, som e...

Av klara - 17 oktober 2015 21:43


    Idag läste jag en artikel från The Telegraph på Shoebat.com. Obama säger att han vill hindra de allierade ifrån att slåss mot ISIS. Men de allierade svarar: “We Will Fight ISIS Alone Without Obama’s Support” ... Och Obama s...

Av klara - 2 februari 2013 00:24


  Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to truly love what you do. - Steve Jobs...

Av klara - 2 februari 2013 00:19

NU är den här!

Av klara - 1 februari 2013 20:25


  Nu var länge sen jag skrev här i bloggen igen.  Idag kände jag ett litet behov av att dela med mig. Det händer ju så mycket hela tiden! Och visst går tiden fort, om den nu finns? Det känns som om tiden krympt till 15-16 timmar per dygn! ...

klara...

på besök...

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK*******

Kategorier...

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2003 >>>

Nya inlägg...

Vad tycker du...

Var vill du helst bo?
 I en Stad
 Nära Naturen
 På en Ö
 På en Annan Planet...

Arkiv...

Länkar...

RSS

Sabotera Spam - Klicka Här

Dagens Ord...

Pop

Populära bloggar

Följ bloggen

Följ på besök ... med Blogkeen
Följ på besök ... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se