Direktlänk till inlägg 1 februari 2007

Porträtt Sven-Gunnar Nordin del IX ...

Av klara - 1 februari 2007 13:26

Plötsligt blev Sven-Gunnar rädd och tankarna bytte riktning tvärt. Tänk om hans Eva hade tagit på sig ett av sina raffssets nu när Jourkillen var där och ... Nej, det skulle hon aldrig göra ... Eller? Tänk om den där Jourkillen var en sån som fick fram det där vilddjuret hos kvinnorna, som Jerka talade om efter några glas ... Sven-Gunnar såg Jourkillen för sin inre syn, på väg in i hans och Evas sovrum! Det var väl naturligtvis därför han aldrig svarade i telefonen när han var ute och jobbade. Han var upptagen med annat naturligtvis ... Herregud! Sven-Gunnar kände hur det drog ihop sig i magen. Eva kanske försökte säga nej till en början men den där Jourkillen kanske var en hejare på det där franska snusket ... Och i så fall ... Tänk om Eva helt enkelt inte kunde stå emot! Sven-Gunnar försökte skaka av sig obehaget och efter någon minut vände tankarna. Egentligen var det lika otänkbart att Eva och Jourkillen skulle ... Som att han, Sven-Gunnar Nordin, skulle springa omkring på hotellet och smygtitta på folk! Tänk om någon skulle tala om för Eva att han gömde sig och smög på gästerna och dessutom hade gjort det i över tio års tid på alla hotell han jobbat på! Det skulle Eva aldrig tro om honom. Sven-Gunnar drog bort några svettpärlor på överläppen med baksidan av handen och suckade tungt. Nu blev han röksugen också! Herregud var skulle det sluta? Han måste ta sig i kragen nu! Eller skulle han unna sig en iten runda en allra sista gång ...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 12 mars 2016 10:35


  Nu gäller det att damma av sig vintermörkret och ta ett steg ut; ut i Ljuset, närma sig Solen. Och en dag i taget (det viktigaste först, som vanligt) kommer vi att närma oss det vi längtar efter och vill; det kanske inte kommer på en gång, som e...

Av klara - 17 oktober 2015 21:43


    Idag läste jag en artikel från The Telegraph på Shoebat.com. Obama säger att han vill hindra de allierade ifrån att slåss mot ISIS. Men de allierade svarar: “We Will Fight ISIS Alone Without Obama’s Support” ... Och Obama s...

Av klara - 2 februari 2013 00:24


  Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to truly love what you do. - Steve Jobs...

Av klara - 2 februari 2013 00:19

NU är den här!

Av klara - 1 februari 2013 20:25


  Nu var länge sen jag skrev här i bloggen igen.  Idag kände jag ett litet behov av att dela med mig. Det händer ju så mycket hela tiden! Och visst går tiden fort, om den nu finns? Det känns som om tiden krympt till 15-16 timmar per dygn! ...

klara...

på besök...

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK*******

Kategorier...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2007 >>>

Nya inlägg...

Vad tycker du...

Var vill du helst bo?
 I en Stad
 Nära Naturen
 På en Ö
 På en Annan Planet...

Arkiv...

Länkar...

RSS

Sabotera Spam - Klicka Här

Dagens Ord...

Pop

Populära bloggar

Följ bloggen

Följ på besök ... med Blogkeen
Följ på besök ... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se