Alla inlägg under februari 2007

Av klara - 2 februari 2007 18:09

Tänk att det här med att visa sig naken fortfarande rör upp så många stormar - nu gällde det Harry Potter skådiskillen Daniel Radcliff ...Den 27 februari är det premiär för "Equus" på Gielgud Theater

Av klara - 2 februari 2007 18:08

LInda Skugges är den mest lästa privata bloggen skriver DN

Linda i Expressen

Linda.se

Jag hittade den där coola sidan med provläsning av olika böcker och läste lite ur
hennes Men mest av allt vill jag hångla med nån.

Och: Akta er killar här kommer gud och hon är jävligt förbannad

Av klara - 2 februari 2007 18:07


... har fått två livvakter efter det som hänt!?!
Vad är det som har hänt?
Ja det vill ingen tala om ....

I DN står det så här

Av klara - 2 februari 2007 17:59

Sven-Gunnar attraherades av känslan att vara osynligt delaktig i främmande människors förehavanden. Svårförklarigt förvisso men absolut oskyldigt. Och lusten styrdes inte av någon dold drift att tillfredsställa sig själv. Visst hade han sett en del snusk genom åren, men när det inträffat drog han sig snabbt tillbaka. Han minns inte när det hände, men en dag insåg han plötsligt att det lustfyllda smygandet och tittandet hade blivit ett beroende. Och nu när han satt där med det halvfulla kexpaketet och två muffins framför sig, insåg han att det var ett faktum. Han kunde inte bortse ifrån att det krävdes en stark vilja för att kämpa emot välbehaget som hägrade. Men Sven-Gunnar hade ingen aning om varifrån han skulle hämta en sådan kraft. Det enda han kunde tänka på var En sista gång - som ett farväl till en gammal, kär vänskap. Kunde det vara så farligt? Allt han skulle behöva göra var att gå uppför trappan ... Attraktionen spred sig ut i nervsystemet och suget var redan på väg ut i fötterna. Och det skadade ju ingen egentligen ... Dessutom skulle ingen få veta något. Sven-Gunnar hade hittills aldrig blivit ertappad så skämmas behövde han verkligen inte. Ingen mer än han själv kände till sanningen i den här delikata frågan. Han funderade vidare i de oskyldiga banorna och blev lättad när han kom fram till att det egentligen bara var en oförarglig lek; ett barnsligt sätt att fördriva tiden. Och det viktiga var att ingen kom till skada.... Han hade som sagt aldrig gjort någon illa och krasst sett var det inte något allvarligt problem ... Det fanns mycket värre saker ... Han vickade på tårna och la ena benet över det andra och började röra foten i cirklar. När han tänkte att han i jämförelse med många andra faktiskt var fullständigt normal, rörde han foten medsols, och när han insåg att det redan gått för långt, rörde han foten åt andra hållet. Så höll han på en bra stund ända tills han rätade på sig, rättade till skjortkragen och drog in magen. Nu kunde han inte stoppa sig längre. Han började med att snygga till på bordet, ställde kexpaketet bredvid askkoppen och såg till att de stod i en rät linje bredvid varandra. På ytan fanns det ingenting att klaga på, men inte heller den här natten skulle Sven-Gunnar kunna motstå den starka passionen. I ett sista tafatt försök stoppade han ner skjortan ännu omsorgsfullare innan han kapitulerade. Och nu tycktes fötterna gå av sig själva.
Bara en liten runda då, tänkte han och sneglade upp mot andra våningen ...

Del I och framåt

Av klara - 2 februari 2007 17:58

Saknar du en fin bakgrundsbild till din Mac eller PC?

Här kan du ladda ned ett motiv från vetenskapens värld!

Av klara - 2 februari 2007 17:35

På besök fick ett mail:Kommer ni ihåg 80-talet?Och hur skulle vi kunna glömma hockeyfrillor och synthtofsareller seglarskor och krusig permanent.Jag skriver en check, var det vanliga när vi shoppade tights, storskjortor och knähöga piratstövlar i mocka.Och var det någon som inte hade Axelvaddar och Blå eller Grön mascara? Eller gick på tjejmiddag med Räkcocktail och den Exotiska Kasslern med Ananasskivan och andra Orientaliska höjdpunkter med Bananer och Curry.Man fick inte hoppa på golvet, då blev det hack i skivan!Och Stereobänken!Och hur kul hade de som trängdes med Lundell och Sighsten Herrgård på Café Opera - de tyckte säkert också att det var urläckert med Lycra-Bodiesar med tryckknappar i grenen!Telefonautomater och Tippex, minns ni!Ja allsin dar vilka tider ...Yes var en av mina favoriter 1983Owner of a lonley heart

Av klara - 2 februari 2007 17:14

På besök är ute och åker buss.
Sätter mig en bit bakom två kvinnor och kan inte undgå Den Enas monolog.
Från Gamla Stan till Kungsholmstorg avverkar hon hela sin familj, Och några till. Käften går som en flismaskin när hon skalar av en efter en i ett rasande tempo.
Den Andra har antydan till ett leende på läpparna, till att börja med. Men hon stelnar allteftersom och salivproduktionen tycks öka, hon sväljer oftare och oftare.

Den Ena Kvinnans man är ett empatilöst kräk. Barnen, bortskämda skitungar. Och brorsan beskriver hon som en av de fegaste arslen som gått i ett par skor.
När vi passerar Stadshuset ligger hela familjen som spillved i en hög vid hennes fötter. Och den Andra Kvinnan blir allt blekare om nosen när det kvinnohatande Chefsarslet och de två förståndshandikappade arbetskamraterna som bara håller med - för att ligga bra till naturligtvis, sågas i behändiga småbitar.

Den Ena fortsätter hämningslöst utan andningspaus. Och Den Andra skruvar på sig mer och mer men säger ingenting när programledaren för TV 4:s Postkodsmiljonären kapas vid fotknölarna.

- Hur faan kan dom ha Rickard Sjögren i TV??? Va!!!

Den Ena går på i samma hämningslösa stil om både sina egna föräldrar och om Det Empatilösa Kräkets, som tycks vara roten till allt elände. Och Den Andra börjar nu skifta åt grönt.

Scenariot kulminerar.

- Vad faan ska man göra med alla idiotjävlar? säger den Ena och innan repliken klingar av, händer någonting fullständigt osannolikt.
Den Andra börjar hulka. Hon sätter först den ena och sen snabbt den andra handen
för munnen för att försöka stoppa kaskaden som störtar ut.

Den Andra märker ingenting förrän någonting som liknar en halvsmält GI-luch lägger sig som en surrealistisk matta över hennes kappa. När det stänker sötsur sås på halsduken och upp i ansiktet, studsar hon upp och skriker. Och Den Andra plockar nervöst fram en pappersservett och börjar torka av Den Ena alltmedan ekologisk broccoli fortsätter att sprattla ut ur munnen som levande föda ...

Den Ena är nu högröd och svär som en borstbindare och försöker engagera övriga passagerare.
- Men gör nåt då för faan! HALLÅ!!! Sitt inte bara där som fån!

Den Andra skäms.
Den Ena vrålar STANNA BUSSEN FÖR HELVETE SER NI INTE ATT ...
Den Andra viskar förlåt förlåt med resterna av skalet på en grillad aubergine hängande i mungipan.

- Du är ju för faan inte ...
- Förlåt ...
- Ta bort det där jävla SKALET ...
- Förlåt ...
- Det här är ju för faan inte ...
- Förlåt ...

Nu stannar bussen.
Den Ena störtar av och börjar gestikulera till förbipasserade.
Den Andra vinkar tafatt.
Och bussen fortsätter uppför Hantverkargatsbacken.
En mobiltelefon ringer.
Det sista jag hör innan jag kliver av är:

- Hon pratade så mycket skit så jag hade bara lust att spy och så gjorde jag det!!!

Av klara - 1 februari 2007 16:03


Vidarebefordrat brev

Den 1 februari 2007 mellan 19:55 - 20:00 är det tänkt att vi människor ska
låta planeten andas ut ett ögonblick. Idén är att stänga av alla
energikonsumerande verksamhet mellan 19:55 - 20:00
den 1 februari 2007.

Därmed genomförs det första kollektiva försöket, av jordens befolkning, i
att spara energi. Förslaget kommer av Planet Alliance - där en mängd
miljöorganisationer ingår - och sammanträffar med IPCCs utkommande rapport om klimatförändringar. Mängder av människor i massor av länder har redan fått detta email och kommer att delta. Och ·det ända Du behöver göra är att stänga av all energikonsumerande verksamhet i ditt hus under 5 minuter
(19:55 - 20:00 den 1 Feb).

Självklart kan du låta energin vara avstängd längre...
Besparingen förväntas bli enorm om detta sker i en stor utsträckning och vår jord kommer att tacka oss...

M.V.Hälsningar
Din Planet

klara...

på besök...

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK*******

Kategorier...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2007 >>>

Nya inlägg...

Gamla inlägg...

Vad tycker du...

Var vill du helst bo?
 I en Stad
 Nära Naturen
 På en Ö
 På en Annan Planet...

Arkiv...

Länkar...

RSS

Sabotera Spam - Klicka Här

Dagens Ord...

Pop

Populära bloggar

Ovido - Quiz & Flashcards