Direktlänk till inlägg 19 mars 2008

El Gato Muerto...

Av klara - 19 mars 2008 15:57

...för nån månad sen skulle Brorsan och jag åka och titta på ett sommarhus som vi tänkt dela på. Jag tänkte till och med, om det var fint, att jag kunde bo lite mer permanent och skriva klart en del saker.

Vi bestämde oss för att hyra en bil och jag satt här i köket kvällen innan och kollade lite på Blocket och helt plötsligt var den bara DÄR... Blank och fin och såå coool =) Jag ringde upp killen som satt ut annonsen och han var precis lika coool. Han skulle åka in till stan dan efter och... Jag talade om att vi skulle hyra bil och titta på ett sommarhus och då, då sa han plötsligt de Tre Magiska Orden som senare på kvällen resulterade i att min Bror och jag kom överens om att vi helt enkelt inte ville bli av med den.

- Ta Jaggan då! sa han och sen kom han över på avtalad tid dagen efter och hämtade upp oss och vi körde hem honom och sen gled vi bara rakt ut i landskapet och körde runt hela den lördan i Sörmland som badade i sol.

Det gick VÄLDIGT snabbt för oss att känna samhörighet med den här Kissen!

På kvällen åkte vi hem till säljaren och skrev papper och packade lite saker som hörde till och sen parkade vi utanför brorsans hus och log.


Förra veckan var det då dags för service och lite rutinkoll på spridarna, stiften oljan och såna saker, innan besiktningen. Det skulle inte vara nån fara, den hade gått igenom de senaste tre åren utan anmärkning och jag åkte till samma mek som säljaren haft och allt var Frid och Fröjd. Idag skulle Brorsan ut och hämta hem den. Och nu ringde han och gapskrattade och sa våra Tre Spanska Morbida Ord som vi skojat så mycket om ända sen vi såg den där Stora Röda Döda Katten på en gångväg på södra Mallorca i julas. Vi älskar verkligen Katter och det blev nån slags sjukhumor- överlevnadsstrategi att skoja om Den Döda Katten för att slippa bli jätteledsna och börja gråta och hämta låda och hitta spade och tälja kors och hitta ett ställe att begrava den på... Nussen, den låg så stilla med sin Döda Rosa Katttunga hängande långt ut ur ena mungipan. Den hade ett stort hål på ena sidan vid magen också och var helt enkelt jättedöd... Återkommande under hela semestern skojade vi sen vid olika totalt opassande tillfällen om El Gato. När vi tex skulle gå och äta blev det såklart aktuellt att boka bord på ...Döda Katten! Helt morbida skämt som spårade ur med jämna mellanrum. Var är osthyveln? Den var här nyss, fråga El Gato! Och den långsamma Servitören blev El Gato Muerto, i förkläde med hålet i magen och tungan hängande ut på sidan. Vad ska vi köpa för vin? Nåt rött va, fråga El Gato vad han vill ha! Och Hotellet i bergen som vi inte hittade, hette såklart Den Döda Katten och sådär höll det på till vi tröttnade på ordet Död och började byta ut deti oändliga varianter. El Gato Hambre. Den Hungriga Katten. Den Trötta. Den Kåta. Den Sura. Den Snåla och El Gato Borracho - Den Fulla Katten...


När min Bror ringde nu sa han bara:

- El Gato Muerto!!! och skrattade.

Det som hänt var nämligen att Kissen TVÄRDÖTT i högerfilen på Nynäsvägen på väg från meken och det vara bara att sätta ut Trianglarna och ringa en Bärgare och Hoppas... att det inte var nåt allvarligt och att det var nära till en verkstad.

Och vafankandetvaraförfelnudå?

Och hahahaha han e sur jagringersen!!!


Efter en kvart ringde min Bror igen och skrattade ännu mer och berättade att Bärgarkillen som var en riktig söderkis sagt att han kände en snubbe i Solna som förmooodligen hade precis ALLTING som brorsan och Kissen behövde!

- Upp med Två Ton Jagga på Bärgaren och iväg till Lasses källare i Solna, sa brorsan och det tog tio minuter innan de kom fram och Lasse såg dirrrekt att det var luuugnt!

- Ska kolla om jag har rätt rem hemma bara... (till fläkten vill säga, det var det som var felet) men det hade han inte men det var INGA problems för det skulle han fixa under eftermiddan och sen skulle han ringa när det var klaahhrt.

- Sen är det bara att tuta och köra igen vettu! sa Lasse och Bärgaren tittade på Brorsan och sa:

- Ja här blir man inte lurad i alla fall!

Lasse Brorsan och Bärgaren rullade ner Den Döda Katten i Lasses Källare och sen tog min Bror tunnelbanan till sitt jobb och ringde mig och skrattade igen.


Det var några små saker som vi tänkt fixa innan vi ska reconda och vaxa och sånt och DET kunde Lasse fixa vettu bara vi talade om vad vi ville ha gjort så skulle han räkna på det.

- Han verkar heeeelt ok! Lite törstig kanske hahahaha men heeeelt ok, sa Brorsan och så gick det för Den Stora Döda Katten en vanlig onsdag i mars!


Har ingen bild i datorn än så den här Katten är lånad på gp.se

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 12 mars 2016 10:35


  Nu gäller det att damma av sig vintermörkret och ta ett steg ut; ut i Ljuset, närma sig Solen. Och en dag i taget (det viktigaste först, som vanligt) kommer vi att närma oss det vi längtar efter och vill; det kanske inte kommer på en gång, som e...

Av klara - 17 oktober 2015 21:43


    Idag läste jag en artikel från The Telegraph på Shoebat.com. Obama säger att han vill hindra de allierade ifrån att slåss mot ISIS. Men de allierade svarar: “We Will Fight ISIS Alone Without Obama’s Support” ... Och Obama s...

Av klara - 2 februari 2013 00:24


  Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to truly love what you do. - Steve Jobs...

Av klara - 2 februari 2013 00:19

NU är den här!

Av klara - 1 februari 2013 20:25


  Nu var länge sen jag skrev här i bloggen igen.  Idag kände jag ett litet behov av att dela med mig. Det händer ju så mycket hela tiden! Och visst går tiden fort, om den nu finns? Det känns som om tiden krympt till 15-16 timmar per dygn! ...

klara...

på besök...

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK*******

Kategorier...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Nya inlägg...

Gamla inlägg...

Vad tycker du...

Var vill du helst bo?
 I en Stad
 Nära Naturen
 På en Ö
 På en Annan Planet...

Arkiv...

Länkar...

RSS

Sabotera Spam - Klicka Här

Dagens Ord...

Pop

Populära bloggar

Ovido - Quiz & Flashcards