Direktlänk till inlägg 27 maj 2008

Hyde Park...

Av klara - 27 maj 2008 00:01

Det regnade hela natten. Och på morgonen när vi åt frukost. Men så fort vi klev ut i Hyde Park sken solen igen. Luften var frisk och fuktig och det kändes precis som att vara på landet. Det var länge sedan jag var i London. Jag minns första besöket på 70-talet när jag bläddrade i en tidning och såg att Savoy Brown spelade på Marquee Club. Jag var 17 år och hade hittat hem. För vilken gång i ordningen minns jag inte. Jag hade redan flyttat en massa gånger. Och London blev ännu ett Rum där jag levde ett par år för att leta efter Nyckeln till Skattkammaren i det stora Huset som kallas Livet. Mitt Liv...

Den här resan blev väldigt skön. Massa Sinnesro och Glädje och Trygghet inuti. Jag har upptäckt en väldig skillnad med mitt resande de senaste åren. Förr reste jag alltid till eller ifrån någon eller någonting, och jag hann aldrig uppleva Livet. Innan jag reste, var jag redan där och tänkte på hur underbart det skulle bli att komma dit. När jag var framme, började jag redan tänka på hur sorgligt det skulle bli att resa därifrån. Och när jag kom hem igen, tänkte jag på hur roligt det hade varit...

Livet var som en film. Och jag var en åskådare som tittade på utan att delta.

Det var mitt Liv som spelades upp, men jag var inte där.

Idag kan jag känna glädje över att jag är närvarande och kan uppleva det som är

och det som sker.

En tjock matta i entrén.

Blommor i en vas.

En ekorre på gräset.

Och en väldig ek bland andra ekar i en familj av Träd som skjuter rakt upp mot

en klarblå Himmel.

Vilken Tacksamhet...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dragariel

27 maj 2008 21:04

Ja, det är en stor konst att befinna sig där man är!

 
Ingen bild

klara

28 maj 2008 13:00

Ja, i det avseendet är det underbart att bli äldre och inse att det går att använda erfarenheterna också (inte bara samla på dem)...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 12 mars 2016 10:35


  Nu gäller det att damma av sig vintermörkret och ta ett steg ut; ut i Ljuset, närma sig Solen. Och en dag i taget (det viktigaste först, som vanligt) kommer vi att närma oss det vi längtar efter och vill; det kanske inte kommer på en gång, som e...

Av klara - 17 oktober 2015 21:43


    Idag läste jag en artikel från The Telegraph på Shoebat.com. Obama säger att han vill hindra de allierade ifrån att slåss mot ISIS. Men de allierade svarar: “We Will Fight ISIS Alone Without Obama’s Support” ... Och Obama s...

Av klara - 2 februari 2013 00:24


  Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to truly love what you do. - Steve Jobs...

Av klara - 2 februari 2013 00:19

NU är den här!

Av klara - 1 februari 2013 20:25


  Nu var länge sen jag skrev här i bloggen igen.  Idag kände jag ett litet behov av att dela med mig. Det händer ju så mycket hela tiden! Och visst går tiden fort, om den nu finns? Det känns som om tiden krympt till 15-16 timmar per dygn! ...

klara...

på besök...

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK*******

Kategorier...

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Nya inlägg...

Vad tycker du...

Var vill du helst bo?
 I en Stad
 Nära Naturen
 På en Ö
 På en Annan Planet...

Arkiv...

Länkar...

RSS

Sabotera Spam - Klicka Här

Dagens Ord...

Pop

Populära bloggar

Följ bloggen

Följ på besök ... med Blogkeen
Följ på besök ... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se