Direktlänk till inlägg 26 september 2009

App. Dumjävlar...

Av klara - 26 september 2009 07:15

Juryn  


Ja, fredagsavsnittet blev känsloladdat. Alla i juryn är rörande överens. Kanon! Jänggänget som skulle gå har också gått vidare och nog såg det ut att vara uppgjort i förväg, innan de dramatiska tagningarna började.

Här är listan på de som gått vidare...

Jag surfade runt på Idolsajten och hittade över 600 kommentarer under rubriken

Är juryn för taskig? Ställ dem mot väggen!

Många är lika happy som Fredrik och Baggarna, andra tycker tvärtom att juryn är dum...



Kinna:

En fråga till Laila...känner du någon som har ett intellektuell funktionsnedsättning (det som förr kallades utvecklingsstörd)? Jag har många vänner med olika handikapp och en syster som har en intellktuell funktionsnedsättning och hon följer idol och jag tycker det var otroligt kränkande och klumpigt uttryckt av dig att säga att om man skulle vara med i rockidol skall man röra sig som man vore utvecklingsstörd.


Kristina:

Man hör ju er i juryn under Durnas klipp, att ni ska behålla henne en dag för att det är bra TV. Så j-la grymt mot en 16-åring med artistdrömmar!!! Man måste kunna säga på ett schysst sätt att hon är lite för ung och behöver mer erfarenhet.

Riktigt uselt gjort. Hoppas detta kommer fram, så borde det inte gå till.

Varför??


Anonym:

Hej Juryn.

Anders Bagge äger.

Liala är konstig.

Och han svart håriga är tråkig.


Nora och Sofia:

Ni är dumma som säger att "Ni var sämst för i dag!" Man kan låta trevlig när man säger till nån att den inte får vara kvar. Har ingen lärt er att man inte ska göra andra ledsna i onödan!?



Göran Blomquist:

Nånting som skiljer årets Idol från tidigare år, är mängden av tidiga nervreaktioner som leder till hjärnsläpp och glömda texter. Allt för många av dessa oerfarna men talangfulla ungdomar känner av det superhårda proffstrycket från juryn, och så ballar dom ur, alldeles för tidigt!

Juryns hårda utgångs-förväntan-approach hjälper inte talangerna fram i detta tidiga stadium, så att de kan blomma ut längre fram, när nervtrycket kanske har släppt något.

Det är inte säkert att den som bäst kan stå emot det första trycket är den slutligen bästa artisten. Han eller hon kanske har trillat ur redan på ett tidigt stadium, därför att det inte blev rätt ingång, och för tufft när det enda man såg och hörde var de supertuffa proffs-förväntningarna, och de kravfulla fördömande omdömena från juryn.


Hedwig:

Grattis Laila, Anders och Fredrik till ert manipulativa bidrag till förnedrings-tv-branschen! Wahooo! Här får ni lite egen medicin medans tittarsiffrorna ökar!

Att ni inte passade på att be Durna eller Joy sticka huvet i en låda maskar också, ah! Eller käka en hink skalbaggar för att se vem som är GRYMMAST när det GÄLLER - som IDOLERNA i era kollegors program gör.

Viktigt att ha HELA PAKETET bla bla bla Vilka superfloskler

Hur tänkte ni, allvarligt?

Trodde ni inte att det skulle MÄRKAS att tävlingen redan var klar?

Ni må vara BÄST på en massa saker men ni är usla skådisar. Och de här manipulationskaraktärerna klär er jävligt illa. Skorna skaver nog för er ett bra tag framöver. Och ni kommer att veta EXAKT varför! Tro mig! Ni är fina, ödmjuka, duktiga och kärleksfulla - innerst inne...

Kanske dags för er ALLA TRE att stanna upp och tänka efter varför ni är HÄR, vart ni är på VÄG och hur fan ni ska ta er tillbaka till lite värdighet igen efter kvällen ASCOOLA förnedringsavsnitt som ni var så BRUTALT nöjda över...


Hedwig igen (3 minuter senare)

ps. Såg just att rubriken här är Ställ Juryn mot Väggen... om ni tar fart och springer rakt in i den istället så kanske ni har tur och kommer ut på ANDRA sidan och kan börja om från scratch igen... sa ni nu då, dumjävlar...




Helena:

Jag tycker att juryns attityder inte passar dom... känns för mycket som de försöker vara som den gamla juryn.... visst de ska gärna vara lite hårda men det har börjat bli liiiiite för mycket som jag skrev, den gamla juryn stuken..... men sen finns det lite gränser med för vad man kan säga till dom som sjunger lite sämre... man behöver verkligen INTE säga till någon att den vatt sämst och såna saker.det är inte okey tycker inte jag. Och sen säga till de flesta yngre "du är för ung för det här". De visste att de va unga när de tog emot dom från början med. En yngre tar kritik mycket hårdare än vad en äldre gör.. TÄNK ER FÖR!


Kris:

Tycker inte kommentaren "din dröm slutar här" passar in....drömmen finns alltid och ska aldrig dö ut oavsett. Mycket opsykologiskt.


Malin Pettersson:

Anders Bagge har ALLTID varit min favortit men nu börjar man f*n undra...

Ni har ju redan er favorit så varför fortsätta med Idol???


Christopher:

Katastrof, juryn har redan valt sina favoriter. Dagens program är endast för att förlänga idolsäsongen. Skamligt.


Mamma:

Laila be om ursäkt! Alla människor är olika men har ändå lika värde, inklusive de med diagnosen utvecklingsstörning. Lågt att göra denna jämförelse. Tänk dig för!


Karin:

Hejsan !Jag är själv lätt förståndshandikappad


Mamma:

Fy farao vad jag blir ledsen när Laila sitter och kommenterar att han ser ut som en utvecklingsstörd. Det är så otroligt kränkande. Glöm inte bort att det sitter massor med barn och ungdomar som just det! har en utvecklingsstörning och undrar vad menar hon med det mamma eller pappa? Vad svarar man då?


Leffe:

Tappat intresset för den här tvävlingen nu. Karolina skulle varit kvar utan tvekan. En av de få som hade en intressant röst. Dåligt juryn.


Maria Ek:

Fy skäms på dig Laila Bagge....hur kan du (smal som ett spett) stå i TV o prata om att du är orolig för ditt, citat:"fett som hänger ut." Vad tror du att du sänder ut för signaler till alla utseedefixerade ungdomar?........tack så himla mycket för hjälpen till oss som försöker övertyga alla unga om att "du duger som du är" elr att "det är insidan som räknas".


Läs också:

Har idolkonceptet urartat...

Idol flödar över av sadism...

Idol håller inte...





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 12 mars 2016 10:35


  Nu gäller det att damma av sig vintermörkret och ta ett steg ut; ut i Ljuset, närma sig Solen. Och en dag i taget (det viktigaste först, som vanligt) kommer vi att närma oss det vi längtar efter och vill; det kanske inte kommer på en gång, som e...

Av klara - 17 oktober 2015 21:43


    Idag läste jag en artikel från The Telegraph på Shoebat.com. Obama säger att han vill hindra de allierade ifrån att slåss mot ISIS. Men de allierade svarar: “We Will Fight ISIS Alone Without Obama’s Support” ... Och Obama s...

Av klara - 2 februari 2013 00:24


  Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to truly love what you do. - Steve Jobs...

Av klara - 2 februari 2013 00:19

NU är den här!

Av klara - 1 februari 2013 20:25


  Nu var länge sen jag skrev här i bloggen igen.  Idag kände jag ett litet behov av att dela med mig. Det händer ju så mycket hela tiden! Och visst går tiden fort, om den nu finns? Det känns som om tiden krympt till 15-16 timmar per dygn! ...

klara...

på besök...

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK*******

Kategorier...

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Nya inlägg...

Gamla inlägg...

Vad tycker du...

Var vill du helst bo?
 I en Stad
 Nära Naturen
 På en Ö
 På en Annan Planet...

Arkiv...

Länkar...

RSS

Sabotera Spam - Klicka Här

Dagens Ord...

Pop

Populära bloggar

Skapa flashcards