Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Äkta Vara...

Av klara - 16 oktober 2009 12:00

Att Vara Äkta är en riktigt bra kombination som fått ytterligare en cool dimension: Äkta Vara!

Inga tillsatser (förutom bakpulver och fruktpektin. Inga aromämnen. Inga industriella ingredienser som traditionellt inte ingår. Inga tillsatta vitaminer eller andra näringsämnen. Och ingen vilseledande marknadsföring! Hur bra låter det! Äkta Vara är alltså en ny märkning som garanterar att livsmedlet är fritt från tillsatser! Från och med 15 oktober blir City Gross den första butikskedjan som säljer mat med den här märkningen. Jag hade aldrig handlat på City Gross innan vi flyttade till Södermanland. Nu är City Gross vår favoritaffär och jag blev jätteglad när jag läste om Äkra Vara eftersom jag askyr hemliga tillsatser i maten men inte alltid orkar rota efter glasögonen för att läsa den mikroskopiska innehållsförteckningen. Till att börja med finns det nu 166 produkter hos CG med den här märknigen att välja på.

- Äkta vara är till för den som söker matkvalitet och bryr sig om vad man stoppar i sig, säger Björn Bernhardson som är ordförande för konsumentföreningen Äkta vara Sverige, som står bakom den nya märkningen, och driver sajten.

Bra bra bra! Tack tack tack för det!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 12 mars 2016 10:35


  Nu gäller det att damma av sig vintermörkret och ta ett steg ut; ut i Ljuset, närma sig Solen. Och en dag i taget (det viktigaste först, som vanligt) kommer vi att närma oss det vi längtar efter och vill; det kanske inte kommer på en gång, som e...

Av klara - 17 oktober 2015 21:43


    Idag läste jag en artikel från The Telegraph på Shoebat.com. Obama säger att han vill hindra de allierade ifrån att slåss mot ISIS. Men de allierade svarar: “We Will Fight ISIS Alone Without Obama’s Support” ... Och Obama s...

Av klara - 2 februari 2013 00:24


  Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to truly love what you do. - Steve Jobs...

Av klara - 2 februari 2013 00:19

NU är den här!

Av klara - 1 februari 2013 20:25


  Nu var länge sen jag skrev här i bloggen igen.  Idag kände jag ett litet behov av att dela med mig. Det händer ju så mycket hela tiden! Och visst går tiden fort, om den nu finns? Det känns som om tiden krympt till 15-16 timmar per dygn! ...

klara...

på besök...

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK*******

Kategorier...

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Nya inlägg...

Vad tycker du...

Var vill du helst bo?
 I en Stad
 Nära Naturen
 På en Ö
 På en Annan Planet...

Arkiv...

Länkar...

RSS

Sabotera Spam - Klicka Här

Dagens Ord...

Pop

Populära bloggar

Följ bloggen

Följ på besök ... med Blogkeen
Följ på besök ... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se