Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Två Vänner och en Flygel...

Av klara - 28 oktober 2009 21:32

Igår var jag hemma hos en Vän hela eftermiddagen. Det var så trevligt och roligt. Vi åt lunch tillsammans och pratade hela om musik och astrologi. Väldigt stimulerande. Min Vän är konsertpianist och har en stor flygel hemma. När hon spelar öppnar sig portarna till en helt annan Värld. Tänk vilken gåva att spela så underbart!


Jag fick också låna en bok som jag aldrig hört talas om. Astrology for the Soul av Jan Spiller från 1997, väldigt intressant med grundliga beskrivningar av Månens Norra Nod i varje tecken. Jag läste några sidor innan jag somnade igår och har beställt den idag på Adlibris. 

Adlibris är så bra, varje gång jag letar en ovanlig titel finns den där, simsalabim och kommer i brevlådan efter några dagar. Hittade två till av samma författare och det är bara att erkänna att jag är maktlös inför litteratur...


Idag ska jag ha klienter så det blir hela dagen. Det känns härligt att Leva...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 12 mars 2016 10:35


  Nu gäller det att damma av sig vintermörkret och ta ett steg ut; ut i Ljuset, närma sig Solen. Och en dag i taget (det viktigaste först, som vanligt) kommer vi att närma oss det vi längtar efter och vill; det kanske inte kommer på en gång, som e...

Av klara - 17 oktober 2015 21:43


    Idag läste jag en artikel från The Telegraph på Shoebat.com. Obama säger att han vill hindra de allierade ifrån att slåss mot ISIS. Men de allierade svarar: “We Will Fight ISIS Alone Without Obama’s Support” ... Och Obama s...

Av klara - 2 februari 2013 00:24


  Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to truly love what you do. - Steve Jobs...

Av klara - 2 februari 2013 00:19

NU är den här!

Av klara - 1 februari 2013 20:25


  Nu var länge sen jag skrev här i bloggen igen.  Idag kände jag ett litet behov av att dela med mig. Det händer ju så mycket hela tiden! Och visst går tiden fort, om den nu finns? Det känns som om tiden krympt till 15-16 timmar per dygn! ...

klara...

på besök...

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK*******

Kategorier...

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Nya inlägg...

Vad tycker du...

Var vill du helst bo?
 I en Stad
 Nära Naturen
 På en Ö
 På en Annan Planet...

Arkiv...

Länkar...

RSS

Sabotera Spam - Klicka Här

Dagens Ord...

Pop

Populära bloggar

Följ bloggen

Följ på besök ... med Blogkeen
Följ på besök ... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se