Alla inlägg under oktober 2009

Av klara - 15 oktober 2009 11:15


Gudfadern  

I'm going to make him an offer he can't refuse...

GUDFADERN 1972

Av klara - 15 oktober 2009 11:13

 

Armbågsrätten - herreguuud vilket megaproblem!!! Varför har vi inte ett Riksförbund som tar hand om så här VIKTIGA saker? Det handlar om RAFRAF - Rätten till Armstöden på Flyget vill säga. Och om Människor (OBS: Oftast Män) som  FOLKVETTSEXPERTEN Magdalena Ribbing kallar för Armbågsstöddisarna. Ja du förstår själv vilken gigantisk problematik vi pratar om nu!

Så här slutar expertartikeln i DN:

Så nästa gång du har oturen att hamna intill en armbågsstöddis, peta vänligt på honom och säg ungefär "tar du armstödet halva resan så är det mitt andra halvan, okej eller ska vi byta nu?" Stöddisen kommer att häpna. Det är bra. Tar han inte bort sin armbåge får du ta obehaget av att vänligt peta till den. Klä dig i en troskyldig min och se glad ut...


Är det konstigt att man längtar Hem till Gud när man läser om hur jobbigt det kan vara att Leva Här på Jorden...




Av klara - 15 oktober 2009 11:06

 

Läser i DN om Fasanen som älskar en Blå Traktor =))) Kolla här!

Av klara - 15 oktober 2009 10:47

Läser i DN att Livsmedelskrisen OCH Finanskrisen har bidragit till att svälten i Världen ökat. Alla Människor som inte får mat på Planeten är nu uppe i ÖVER EN MILJARD rapporterar FN. Jag blir så upprörd! Hur svårt är det att omfördela resurserna så att ALLA på Planeten får mat! Om alla företag hjälps åt tror jag att det kan vara gjort över en natt. Frågan är varför så få är intresserade av att ALLA mår bra. Och nu pratar jag inte om alla Människor som kämpar med kostnaderna för mat och hyra redan utan om alla företag runt om i världen som MÅSTE omplacera sitt överskott för att slippa skatt och så vidare...

Vad är det för fel på oss?

Av klara - 15 oktober 2009 00:13

 

Fick den här nu och One Word går vidare till dessa fina bloggare:

Avataria...

Cozzemannen...

Maria...

Patrik...

Sara...





Av klara - 14 oktober 2009 20:07

Fascinerande vad fingrar kan åstadkomma =)

Av klara - 14 oktober 2009 20:00

 

Nu får vi liva upp oss lite med Guds leende efter alla tråkbloggar om vaccinhelvetet...

Bilden är inte min men jag minns inte vart den kommer ifrån tyvärr, hoppas ingen tar illa upp!


Av klara - 14 oktober 2009 17:51

 

Nu kom det ett svar på mailet som skickades ut av Torbjörn Sassersson tidigare idag:

Jag tycker man skall vara lite kritisk till sådana här personer och inte okritiskt maila sånt trams.

Naturligtvis är det upp till var och en att själv bedöma om riskerna för biverkningar överstiger nyttan med ett vaccin men att blanda in konspirationsteorier och direkta felaktigheter ger ingen vidare grund för ett bra beslut.

Om någon orkar läsa har jag bemött alla 8 punkterna nedan.

Mvh

Johan Andersson


1.      En person som jobbar på ett enormt företag är inget att hurra för. Med Crucell SBL antar jag att han menar SBL Vaccin i Solna som är ett dotterbolag till det holländska företaget Crucell.

Crucell har c:a 900 anställda. SBL Vaccin c:a 130. Att en anställd inte tänker vaccinera sig betyder ingenting. Vilken position har den anställde? Vaktmästare?


Vad gäller "allvarliga biverkningar" så är de enda biverkningarna, som man inte också får av influensan, allergiska reaktioner på vaccinets innehåll och ömhet/rodnad/blödning vid sticket. Alla andra biverkningar kan man alltså också få av influensan, och inte bara av vaccinet.


2.      Virus kan ta delar från varann utan sex. Om ett virus angriper en cell som redan är angripen av ett annat virus kan de kombineras.


3.      Konspirationsteorier som kräver deltagande av stora delar av befolkningen är aldrig sanna. Det funkar inte, nån pratar till slut.

2003 hade vi 27.800 läkare i Sverige. Att alla skulle vara inblandade är ju helt orimligt. Vem skulle ge dem sparken om de pratade?


4.      Vad gäller tiomersal så är det visst skillnad på etylkvicksilver och metylkvicksilver, de beter sig olika i kroppen. bland annat försvinner etylkvicksilver betydligt snabbare ur kroppen (se bland annat http://pediatrics.aappublications.org/cgi/content/full/121/2/e208 ). Tiomersal är använt under en lång tidsperiod i olika vacciner utan att ha visat sig ge några skadliga effekter.

Förbudet från i somras (mot kvicksilver) gäller inte läkemedel, de är undantagna. Läs mer om tiomersal här: http://www.lakemedelsverket.se/alla-nyheter/nyheter-2009/sammanfattning-av-kunskapslaget-for-tiomersal/


"Tiomersal har ingått i vacciner och vissa andra preparat som använts i hela världen sedan 1950-talet, och uppskattningsvis har flera miljarder doser givits under åren. Den europeiska läkemedelsmyndigheten EMEA:s bedömning från 2004 är att omfattande epidemiologiska studier inte har visat något samband mellan vaccinering med vacciner som innehåller tiomersal och störningar i utvecklingen av nervsystemet. Det finns därför inget hälsoskäl att förbjuda användningen av tiomersal. I linje med de globala målsättningarna att minska användningen och utsläppet av kvicksilver har EMEA emellertid uppmanat tillverkarna att utveckla vacciner utan tiomersal eller med minsta möjliga kvicksilverinnehåll."


5.      Vaccinet är testat på människor, som prototypvaccin i förstudier (se http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/Pandemrix-H-832-PU-17-AR.pdf )


6.      Självklart är man försiktig med ge något som innehåller ägg till äggallergiker. Influensavaccin framställs i befruktade hönsägg. I dessa vacciner kan det finnas rester av hönsproteiner och ovalbumin (äggviteprotein). Sådana vacciner bör inte ges till personer med kraftig äggallergi.


Tror någon att vi får ALS när vi äter ägg i vanliga fall? Ägget hamnar faktiskt i magen och innehåller RNA och DNA. Alternativt tror någon att man får ALS efter varje bakterieinfektion eller virusinfektion som också skickar in DNA och RNA i oss? Vi får i oss främmande DNA/RNA dagligen, det är inget nytt. Vi pratar i vilket fall som helst om ytters marginella mängder eftersom man renar fram viruset från äggen så det är inte så att man först sticker sprutan i ägget och sedan in i armen.


Plus att för att man ska få ALS eller någon annan neurogenerative sjukdom så krävs det att immunförsvaret angriper celler i kroppen under en väldigt lång tid, vilket inte skulle hända även om hans exempel stämde.


7.      Det är en genial slogan som räddat förmodligen en miljard liv i världen.

Tillverkaren har ingen friskrivningsklausul i Sverige. Det går inte enligt läkemedelslagstiftningen. Läs gärna mer: http://www.krisinformation.se/Web/Pages/Faq/ShowFaq____11788.aspx?FaqId=2318


8.      Om du vill återgå till hur människan levde "i miljontals år" är du nog rätt rökt. Sannolikheten att modern läkarvård räddat dig eller någon av dina förfäder är rätt stor, så du skulle aldrig blivit född.

Ska vi även sluta med vaccin mot polio, stelkramp, mässling/påssjuka/röda hund? Var det av ondo att utrota smittkopporna?

klara...

på besök...

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK*******

Kategorier...

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Nya inlägg...

Gamla inlägg...

Vad tycker du...

Var vill du helst bo?
 I en Stad
 Nära Naturen
 På en Ö
 På en Annan Planet...

Arkiv...

Länkar...

RSS

Sabotera Spam - Klicka Här

Dagens Ord...

Pop

Populära bloggar

Skapa flashcards