Direktlänk till inlägg 4 november 2009

Porrproblematik...

Av klara - 4 november 2009 16:01

 

Ja, ingen nämnd ingen glömd som det heter. Diskussionen jag vill relatera till handlar om en man och en kvinna. Mannen har ett framgångsrikt arbete och är väldigt upptagen. Kvinnan har ett normalt arbete och mer tid över än sin make. En kväll när han är på resa, behöver hon en kod till ett gemensamt konto och ringer sin make. Han svarar inte och ärendet brådskar. Kvinnan går till mannens dator där hon vet att koden finns. Och där drabbas hon av en gigantisk upptäckt. Hon blir överöst med adresser till porrsajter över hela världen. Hon får en kalldusch. Hon blir fullständigt chockerad. Hon hade ingen aning. Hennes minne rör sig snabbt bakåt i tiden. Alla dessa timmar när maken "jobbat" dyker upp. Timme efter timme, dag för dag, natt efter natt. Av antalet besök att döma har maken inte haft tid över för någonting annat än - porrsurfning. Kvinnan frågar sig nu hur hon ska förhålla sig till upptäckten att maken har regelbundna, återkommande, mentala, sexuella relationer med kvinnor över hela världen...


Hur ser du på problemet?

Vart går gränsen - i och med ett fysiskt agerande eller?

Har kvinnan kräkt mannens integritet?


Här är en artikel om porrsurfing på LFV...

besöksporr nummer 5.


 
ANNONS
 
coz

coz

16 november 2009 08:28

Tack för kommentaren på min blogg Klara lilla!
Mycket kärlek tillbaks till dig med!
(Av vissa anledningar kan jag inte lägga ut kommentarer på min blogg just nu.)
Ha det bra och allt!
Se upp för livet bara!
coz

http://fader-coz.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

klara

16 november 2009 16:25

Tack Coz =)

 
Ingen bild

Avataria

17 november 2009 12:35

Hej du! Du måtte ha väldans mycket runt dej nu. Saknar dina inlägg! Tack för besöket!

 
Ingen bild

klara

21 november 2009 01:01

Hej Maria, ja det har inte blivit en enda blogg på ett bra tag nu. Tack för titten och hoppas du har det fint =)

 
coz

coz

23 november 2009 23:52

Hej "Tjejen"!
Tänker på"dig"!
När kommer det sköna inlägg igen?
Saknar....
coz

http://fader-coz.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Erik

24 november 2009 14:16

Onani har ingenting med kärlek att göra, och det är en helt annan sak än sex. När man har sex tänker iaf jag mest på min partner och försöker få henne att njuta så mkt det går, när man onanerar tänker man bara på sig själv. Porr är inget annat än ett hjälpmedel. Som en sexleksak. Inte blir man svartsjuk på någons händer eller fingrar? Och vissa vill hålla det privat. Det kanske tom är upphetsande att göra det i smyg. Att det är många adresser i webläsaren betyder inte att man gör det jätte ofta eller jätte mycket. efter 10 minuter har man oftast minst 20 adresser eftersom man hela tiden länkas vidare. Onani är väl även stressdämpande, vilket kanske behövs om man har så mkt att göra att man måste jobba över. Om han ville hålla det hemligt så får han skylla sig själv att han inte rensat webbläsaren. Och om det inte spelar någon roll om hon vet om det hade det ju inte skadat om han berättat och förklarat det för henne innan.

 
coz

coz

25 november 2009 04:16

Hej "Majken"!
Annars dåh?
Alllt "väl" hoppas jag?
Du som är så "Välutbilldad"!
coz
"Den "Lllle" "inbisille" från Tumba.
Käälek å så!
(innan livet går i "Stå"!
moi nu!
coz

http://fader-coz.bloggplatsen.se

 
coz

coz

14 december 2009 08:38

SNÄLLA KAN DU INTE RADERA MINA PINSAMMA KOMMENTARER!
JAG BER DIG!
COZ

http://fader-coz.bloggplatsen.se

 
herrdepp

herrdepp

25 december 2009 11:28

GOD FORTSÄTTNING TILL ER!
"gess who"

http://herrdepp.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Avataria

1 januari 2010 16:59

Hej! Gott nytt år tillönskas! Hur haaaar du det???

 
Ingen bild

maria

18 februari 2010 12:44

Var tar du vägen?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 12 mars 2016 10:35


  Nu gäller det att damma av sig vintermörkret och ta ett steg ut; ut i Ljuset, närma sig Solen. Och en dag i taget (det viktigaste först, som vanligt) kommer vi att närma oss det vi längtar efter och vill; det kanske inte kommer på en gång, som e...

Av klara - 17 oktober 2015 21:43


    Idag läste jag en artikel från The Telegraph på Shoebat.com. Obama säger att han vill hindra de allierade ifrån att slåss mot ISIS. Men de allierade svarar: “We Will Fight ISIS Alone Without Obama’s Support” ... Och Obama s...

Av klara - 2 februari 2013 00:24


  Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to truly love what you do. - Steve Jobs...

Av klara - 2 februari 2013 00:19

NU är den här!

Av klara - 1 februari 2013 20:25


  Nu var länge sen jag skrev här i bloggen igen.  Idag kände jag ett litet behov av att dela med mig. Det händer ju så mycket hela tiden! Och visst går tiden fort, om den nu finns? Det känns som om tiden krympt till 15-16 timmar per dygn! ...

klara...

på besök...

Fråga mig

1 besvarad fråga

GÄSTBOK*******

Kategorier...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Nya inlägg...

Gamla inlägg...

Vad tycker du...

Var vill du helst bo?
 I en Stad
 Nära Naturen
 På en Ö
 På en Annan Planet...

Arkiv...

Länkar...

RSS

Sabotera Spam - Klicka Här

Dagens Ord...

Pop

Populära bloggar

Följ bloggen

Följ på besök ... med Blogkeen
Följ på besök ... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se